Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
ZeeLandToren
ZeeLandToren
ZeeLandToren
ZeeLandToren

ZeeLandToren

Vlissingen

Toekomstig

ca. € 260.000 TOT € 3.500.000

RESIDENCES WITH SEA VIEW

Omschrijving

Een icoon voor Zeeland, een landmark in het Scheldekwartier. Dat is de fenomenale ZeeLandToren in Vlissingen. Een uniek gebouw van bijna 100 meter hoog, met 145 woon- en recreatieappartementen. Aan zee en met een panoramisch uitzicht over de Westerschelde, Walcheren, Vlissingen en de Noordzee. Of u nu een appartement koopt om er zelf te wonen of u koopt een recreatieappartement voor eigen gebruik of voor de verhuur, in Vlissingen wordt uw droom van wonen aan zee werkelijkheid.

In het iconische gebouw komen luxe woonappartementen, recreatieappartementen en penthouses. Maar ook een restaurant, een skyrestaurant en een wellnessbeleving met zwembad op imponerende hoogte. De verschillende functies van wonen, recreëren en leven maken van de ZeeLandToren een echte eyecatcher aan zee.

Wat het hypermoderne ontwerp uitzonderlijk maakt, is dat de ZeeLandToren ‘tordeert’. De 34 verdiepingen draaien als het ware naar boven, wat zorgt voor een wisselend silhouet. Waar u ook woont of recreëert in deze ‘draaiende’ toren, u heeft overal een spectaculair uitzicht rondom. Dag in, dag uit. Dit is uw kans om te wonen en te recreëren aan zee, want het is bijna nergens anders meer in Zeeland, zelfs in Nederland, mogelijk om zo dichtbij het strand een (recreatie)appartement te kopen.

Kies voor één van de luxe appartementen aan zee – in de hoogste woontoren van de provincie – en schrijf u direct in. Wilt u bijvoorbeeld een pied-à-terre, een luxe appartement of een XL penthouse? De ZeeLandToren biedt het allemaal.

Recreatie-appartementen van € 260.000,- tot € 640.000,- v.o.n.*

Woonappartementen van € 595.000,- tot € 1.100.000,- v.o.n.*

Penthouses van € 1.600.000,- tot € 3.500.000,- v.o.n. *

* Genoemde prijzen hebben een voorlopig en indicatief karakter; de definitieve prijslijst wordt bekend gemaakt bij start verkoop.
Lees meer

Locatie

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl