Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Parkzicht

Parkzicht

Middelburg

Toekomstig

€ 335.000 - € 740.000

APPARTEMENTEN MET UITZICHT OVER HET PARK

Omschrijving

Parkzicht ligt in het hart van Woonpark Mortiere. Kenmerkend is de natuurlijke omgeving en de rustige ligging. Dit fraaie appartementencomplex, omgeven door water, telt 48 appartementen die in grootte variëren van circa 90 tot 115 m² en één riant penthouse van circa 155 m². Parkzicht voorziet in de eerste appartementen die in Mortiere worden gebouwd. Hier ervaart u het gevoel van rust en wonen in een parkachtige omgeving.

Geniet van het vrije uitzicht over het park
Het ontwerp van Parkzicht is geïnspireerd op de architectuur van de woningen rond het Frank Zappaplein: strak en statig. De comfortabele appartementen, duurzaam en gasloos, liggen op een eigen eiland. Vanuit uw royale appartement heeft u een fraai uitzicht over het park en de waterpartijen rondom. Ieder appartement heeft een gunstige bezonning en beschikt bovendien over een eigen parkeerplaats en berging.

Het bouwplan zoals getoond op de website is in samenspraak met de architect, de stedenbouwkundige en de Gemeente Middelburg verder uitgewerkt en vormgegeven. Hier worden momenteel de laatste aanpassingen aan gedaan.

Dit aangepaste plan zal de basis vormen voor de door te lopen bestemmingsplanprocedure. Nadat de bestemmingsplanprocedure succesvol is doorlopen, zal de verkoop van de appartementen starten. Op dit moment wordt voor het doorlopen van de procedure rekening gehouden met een doorlooptijd van ca. één jaar.
Lees meer

Locatie

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl