Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Lelietje-van-dalen (Bouwnummer 17)
Lelietje-van-dalen (Bouwnummer 17)
Lelietje-van-dalen (Bouwnummer 17)
Lelietje-van-dalen (Bouwnummer 17)
Lelietje-van-dalen (Bouwnummer 17)
Lelietje-van-dalen (Bouwnummer 17)

Lelietje-van-dalen (Bouwnummer 17)

MIDDELBURG

beschikbaar

€ 625.000,- v.o.n.

appartement
Bouwjaar 2024
Woonoppervlakte 130 m²
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

VERWACHTTE START BOUW EIND FEBRUARI 2024
Het appartement is dus niet te bezichtigen.

DE HEEREN VAN ESSEN
Langs een kronkelende laan in het landschap van Essenvelt, Middelburg, verrijzen straks ultiem mooie appartementgebouwen: De Heeren van Essen. De in totaal 32 appartementen worden verdeeld over twee gebouwen. Ieder gebouw huisvest 14 riante appartementen en twee fantastische penthouses. Intiem wonen met een geweldig weids uitzicht – wat een gevoel!

INTIEM WONEN
De statige laangerichte entree van de twee appartementgebouwen refereren aan het landhuis van de familie Van Essen dat hier ooit stond. De manier waarop de twee gebouwen een relatie aangaan met de omgeving, is heel bijzonder; namelijk voor iedere toekomstige eigenaar van een woning een ware penthousebeleving. Niet alleen gezien de ligging van de gebouwen, maar zeker ook de vergezichten, de indelingsmogelijkheden, maar bovenal door het gebruik van organische vormen, waardoor licht, lucht en ruimte hoogtij vieren.

ZO COMFORTABEL IS HET HEDEN
De Heeren van Essen wordt gebouwd volgens de laatste normen en eisen. Dat betekent dat de appartementen gasloos worden. Ook krijgt elk appartement een duurzaam verwarmingssysteem dat via de vloer verwarmt én koelt. Natuurlijk is de isolatie van wanden en ramen zeer hoogwaardig. Dit draagt bij aan een fijn binnenklimaat, en contactgeluid is er niet of nauwelijks.

TOEKOMSTGERICHT
Zo lang mogelijk zelfstandig wonen in je eigen huis. Dat willen we allemaal. Alleen de indeling of voorzieningen laten het helaas niet altijd toe. De appartementen van De Heeren van Essen zijn klaar voor de toekomst. Brede doorgangen, vrijwel drempelloos en natuurlijk is er een lift aanwezig.

WONEN IN EEN GEZONDE LEEFOMGEVING
365 dagen per jaar een fijne en gezonde leefomgeving voor mens en dier. Bij De Heeren van Essen bepalen niet de woningen het landschap, het zijn de elegante gebouwen die zich voegen in de natuur. Deels is deze natuur aanwezig. In aanvulling daarop worden er tal van nieuwe bomen, struiken, kruiden en bloemen aangeplant. Het resultaat: hier genieten bewoners straks alle seizoenen van een weelderige oprijlaan, een mooi uitzicht en fijne gezamenlijke tuin. Bekijk de unieke kwaliteiten van wonen in een parkachtige omgeving en ontdek wat De Heeren van Essen te bieden heeft.

LELIETJE-VAN-DALEN
Dit schitterende appartement op de begane grond geeft u elke dag een vakantiegevoel. Alle kamers hebben verdiepingshoge ramen waardoor u ontwaakt, kookt of werkt met zicht op de schitterende parkachtige setting waarin u woont. Het terras rondom verleidt om lekker naar buiten te gaan. Geniet in de ochtendzon van koffie, hoor de vogels fluiten en zie langzaam de dauw op het gras verdwijnen. Rond het (verhoogde) terras zijn vlindervriendelijke struiken geplant, waardoor u beschut zit en de natuur letterlijk tot aan uw huis rijkt. Ook beschikt u over een berging in het appartement, 1 toegewezen parkeerplaats, privétuin (92 m2) en gedeeld eigendom van de gemeenschappelijke tuin én het Tuinjuweel.

TUINJUWEEL
Aan de achterzijde tussen de twee gebouwen, midden in het groen verrijst straks het ‘Tuinjuweel’: een tuinhuisje speciaal voor alle bewoners van De Heeren van Essen. Het nodigt u uit om daar te verblijven, te ontmoeten, te ontspannen, de tuin te onderhouden of gewoon te genieten. En ja, we begrijpen dat u misschien niet allen even ‘groene vingers’ heeft, maar zeg nu zelf: u wilt hier toch jarenlang van kunnen blijven genieten? Het Tuinjuweel is een klein bouwwerkje dat straks door de bewoners gezamenlijk gebruikt kan worden. U vindt hier ruimte om te ontspannen, leest hier een boek, drinkt een kop thee, of u gaat met de schoffel in de hand een ronde door de tuin maken. Samen genieten op het terras van een bewonersbarbecue of gewoon van mooie levensverhalen van en avonturen met elkaar.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 625.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

VvE checklist

Inschrijving KVK
Nee
Jaarlijkse vergadering
Nee
Periodieke bijdrage
Nee
Reservefonds aanwezig
Nee
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Nee

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
In aanbouw
ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Voorzieningen
lift, zonnepanelen
Isolatie
volledig geisoleerd

Energie

Verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²
Buitenruimte oppervlakte
92 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
landelijk gelegen
Tuin
tuin rondom

Garage / Schuur / Berging

Garage
geen garage
Parkeergelegenheid
op eigen terrein
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl