Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Essenvelt
Essenvelt
Essenvelt
Essenvelt
Essenvelt
Essenvelt
Essenvelt

Essenvelt

Middelburg

beschikbaar

€ 447.900,- tot € 849.900,- V.O.N.

Omschrijving

OPEN DAG : ESSENVELT
Op zaterdag 10 december van 10 tot 12 uur is het verkoopteam aanwezig in de showroom van Raab Karcher aan de Waldammeweg 2 in Middelburg om je álles te vertellen over de vele mogelijkheden en het beschikbare woningaanbod van Essenvelt. In het ontwerp van de villa’s is namelijk veel ruimte vrij gemaakt om deze aan te passen naar jouw persoonlijke wensen en behoeften.


Essenvelt is de overgang van stad naar land. Het is een wijk met allure: de plek waar twee werelden samenkomen om het beste in elkaar naar boven te brengen. De stedelijke voorzieningen en de gezelligheid van de stad Middelburg smelten samen met de overweldigende ruimte van het historische groen en waterrijke landschap.

In plaats van een scherpe grens wordt Essenvelt een overgangsgebied met veel aandacht voor de relatie tussen het groen in de wijk en het buitengebied. Dat groene karakter uit zich in riante kavels, geïntegreerd gevelnestkasten voor huisvesting aan diverse vogelsoorten, daken voorzien van een mos sedum dakbedekking, kruidenrijke grasbermen en kreekruggen.

Vanuit deze rust en sereniteit ligt het centrum van Middelburg met al haar stedelijke voorzieningen slechts op fietsafstand. Ook fiets je binnen een paar minuten naar het treinstation waar je via de intercity in gemakkelijke verbinding staat met de steden Goes, Rotterdam en Breda. Ook zijn deze steden goed bereikbaar met de auto. Dat is de luxe van wonen in Essenvelt.

Het ontwerp van de woningen wordt met hetzelfde oog voor detail en allure samengesteld als de ontwikkeling van de wijk zelf. Mooie, moderne architectuur met hout- en baksteendetaillering en gebruik van duurzame materialen. Bovendien is er volop variëteit aan woningtypen - vrijstaand, geschakeld of tussenwoning - en ook zijn er woningen met een volledig woonprogramma op de begane grond. Daarbij is het ook nog eens mogelijk om de woning te personaliseren.r woningen met een volledig woonprogramma op de begane grond. Daarbij zal het ook nog eens mogelijk worden gemaakt om de woning te personaliseren.
Lees meer

Locatie

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl