Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
B-Lofts
B-Lofts
B-Lofts
B-Lofts

B-Lofts

Vlissingen

verkocht

€ 291.900,- tot € 429.900,- V.O.N.

Omschrijving

BOUW IS INMIDDELS GESTART!
Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan bij de makelaar!

Ontdek het beschikbare aanbod, hoogwaardige kwaliteit in afwerking en alle (keuze)mogelijkheden. Stel al je vragen, krijg de mogelijkheid tot het nemen van een optie en ontvang alle informatie en de gedetailleerde tekeningen. De makelaars van Schinkel de Weerd Makelaardij staan voor je klaar!

Aan het hart van het Timmerplein, de felbegeerde waterkant van het voormalige Scheldewerfterrein, verrijst B-Lofts. Een complex met 36 koopappartementen. Klasse in een gebied dat Vlissingen trots maakt. De nieuwe hotspot waar straks Zeeland in het algemeen en Vlissingen in het bijzonder bewonderd wordt.

Binnen B-Lofts valt nog heel wat te kiezen. Van ‘smart compact’ tot uitgesproken royaal. Van havenappartement tot loft onder twee van die kenmerkende kappen. Alle types hebben namen van bruisende havensteden (inderdaad, van Barcelona tot Brisbane). De indelingen van de appartementen en lofts tonen hoe comfortabel wonen nog steeds kan verrassen. Met open ruimtes, keukens en badkamers centraal geplaatst om talloze indelingen mogelijk te maken en met optimale zichtlijnen (en dus ruimtebeleving). Met maximale lichtinval als resultaat, mede dankzij de raampartijen van vloer tot plafond en de grote balkons die extra ruimte bieden (in plaats van inpandig van de woonruimte afsnoepen). Het atrium in het hart van het gebouw biedt de bewoners fantastisch uitzicht en daglicht.

Wie koopt in B-Lofts krijgt ook een eigen parkeerplek en berging in de kelder. Zo kom je via de toegang aan de zuidzijde van het gebouw altijd veilig thuis. Vanuit de parkeerkelder neem je de lift naar de verdieping waar je woont.
Lees meer

Locatie

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl