Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
MorgenWonen

MorgenWonen

Middelburg

Toekomstig

€ 389.400,- tot € 409.500,-

HEERLIJK WONEN IN MIDDELBURG

Omschrijving

In het nieuwbouwproject Middelburg - Sardijngeulstraat worden door MorgenWonen 16 eengezinswoningen gerealiseerd. De kavelgroottes van de koopwoningen variëren van circa 120 m2 tot circa 158 m2. Uw achtertuin wordt afgeschermd met een gaashekwerk inclusief poort. Het hekwerk wordt voorzien van hedera-beplanting (klimop) met als resultaat een mooie wintergroene erfafscheiding. Elke woning heeft een Xylovast berging op eigen kavel van circa 6 m2. Aan de voorzijde van
de woningen wordt een haag geplaatst en een pad naar de voordeur aangelegd.

Wonen zonder energiekosten
Uw woning is in de basis al Nul de op de Meter, dus klaar voor de toekomst. Uw woning is uitstekend
geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas. Uw woning heeft geen CV-ketel, maar is voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. In combinatie met de vloerverwarming biedt dit een zeer comfortabel binnenklimaat. Het dak is aan de meest zuidelijke kant bekleed met zonnepanelen waarmee u uw eigen duurzame energie opwekt. De door CO2 sensoren gestuurde ventilatie meet continu hoeveel lucht moet worden aan- en afgevoerd in uw woning. Door dit slimme systeem gaat geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht.

Door de woningen in de basis NUL op de Meter zijn, kunt u een aantrekkelijke groenfinanciering aanvragen bij uw bank wat resulteert in een korting op uw hypotheekrente. Tevens krijgt u veelal bij uw bank extra financieringsruimte omdat de MorgenWonen woning een duurzame woning is.

Vandaag de sleutel, MorgenWonen
De woningen zijn zo compleet bij oplevering dat u meteen kunt verhuizen. Normaal moet er nog veel aan een nieuwe woning gebeuren voordat u echt comfortabel kunt wonen. Bij MorgenWonen is dat anders: uw woning wordt zeer compleet opgeleverd. Het huis heeft een compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe apparatuur. Kortom: woonklaar is ook echt woonklaar!
Lees meer

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl