Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Hof Berlage

Hof Berlage

Vlissingen

Toekomstig

€ 347.990,- tot € 459.990,- v.o.n.

ROYAAL WONEN NABIJ HET STRAND

Omschrijving

Royaal wonen nabij het strand.

In Hof Berlage komen maar liefst 14 royale herenhuizen, gelegen in een hof met een royale speel-en groenvoorziening aan achterzijde. Hof Berlage bevindt zich op een ideale locatie op loopafstand van zowel het strand als alle dagelijkse voorzieningen in het stadscentrum.

Achter de voordeur van het Herenhuis komt u in een royale hal, hier bevinden zich de toilet, meterkast, garderobe en de trap naar de 1ste verdieping. Bij binnenkomst in de woonkamer/keuken zult u direct de ruimte ervaren, met een diepte van ruim 10 m en een breedte van bijna 5,5 m zult u het gevoel hebben in een villa binnen te komen.

De keuken is gesitueerd aan de voorzijde en de woonkamer aan de achterzijde. Zo kunt u vanuit de woonkamer genieten van de diepe tuin. Onder de trap is een erg ruime trapkast, met voldoende stahoogte zodat deze kan fungeren als bijkeuken. Op de 1ste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers. De ‘kleinste’ slaapkamers zijn zo’n 10 m2 groot, de ouderslaapkamer is ruim 15 m2 , voldoende ruimte voor kasten, bureau, spelen of gamen. In de berging op de verdieping zijn de voorzieningen opgenomen voor de wasmachine en wasdroger, ook staat daar de techniek; warmtepomp en ventilatie systeem. De badkamer heeft een aparte hoek voor de douche, op deze manier is deze fraai geïntegreerd in de badkamer en is er voldoende ruimte voor een eventueel bad. U kunt de badkamer naar eigen wens invullen. Uiteraard is er sanitair voorzien, maar u bent vrij om te kiezen in de showroom. Op de 2de verdieping is een zolder, u kunt hier ook gemakkelijk een 2de slaap– en badkamer maken, of een speel/game ruimte, of als u vanuit huis werkt een heerlijke rustige (afgesloten) werkruimte. De hoekwoningen beschikken hier nog standaard over een 4e slaapkamer met en-suite badkamer.

Duurzaam
Ook aan duurzaamheid is gedacht. Standaard zijn de woningen voorzien van zes grote PV-panelen voor het opwekken van elektriciteit. De woningen worden duurzaam verwarmd (en indien gewenst ook gekoeld!) door een grondwarmtepomp. Deze haalt de warmte uit de grond en verwarmt daarmee zowel de woning als het water. Deze installatie zit in de koopprijs inbegrepen; u hoeft hem dus niet apart nog aan te schaffen of te leasen.

Fijn wonen
Maar het belangrijkste, is natuurlijk – even los van al die technische informatie, dat u hier heel fijn kunt wonen in prettige woningen op een prachtplek in Vlissingen!
Lees meer

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl